Janerikfinskas Herättää keskustelua Suomen nykytilasta ja siitä mihin suuntaan maata pitäisi viedä.

Oikeudenmukaisuutta, ei leikkauksia !

  • Oikeudenmukaisuutta, ei leikkauksia !

Suomessa on menossa raju hallituksen säästövimma jossa ei pienituloiset jää hallitukselle hurraa huutoja antamaan. Päin vastoin alkaa olla tiukka paikka koska kansalaisten pinna katkeaa. Se on vain ajan kysymys.

Tarkoitus on leikata vanhustenhoidosta tavalla joka ajaa vanhukset omaisten "syliin" tyyliin hoitakaa te vastuu on teidän. Kyseessä on laitoshoidon alasajoa ja sen korvaamista kotihoidolla. Ajatus olisi muuten hyvä, mutta se ei toimi ellei hoitohenkilöstöä lisätä tuntuvasti. Nykyinen hoitajakapasiteetti ei millään riitä vielä jos ottaa huomioon suuren määrän lähivuosina eläköityviä hoitajia.

Ensin lisää hoitohenkilökuntaa ja palkkojakin pitää nostaa ne kun on surkeita työn määrään nähden. Sitten vasta voidaan puhua kotihoitoon sirtymisestä.

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=9731

Haliitus on myös ajanut läpi aikaisemmin ns. nuorisotakuun jossa nuorille taataan työ-tai koulutuspaikka. Nyt se kyllä karkaa kauas pois koska sitä ei edes tosissaan ajeta kun hallitus on aikeissa leikata myös koulutuksesta rajulla kädellä. Tämä tarkoittaa selvällä Suomenkielellä, että yhä useampi nuori jää ilman ammatillista koulutusta ja ilman työtä, koska yritykset nyt irtisanoo vauhdilla eivätkä saa samalla palkata uutta henkilökuntaa. Niitä uusia työntekijöitä tarvitaan koska suuret ikäluokat jää eläkkeelle, eikä Suomi pyöri vaan leikkaamalla.

Kylä meillä on varaa hoitaa ikääntyneet jotka ovat tämän maan rakentaneet ja kouluttaa meidän nuoria, jotka tarvitsevat ammatin. Otetaan se sitten pois vaikka niistä maataloustuista joita sai kaksi Suomen varakkainta miestä

Nyt on nuorten ja ikääntyneiden vuoro saada se mitä heille kuuluu eli arvokas kohtelu ikkääntyneille ja mahdollisuus nuorille.

http://www.uusisuomi.fi/raha/66634-varoitus-suomelle-talla-vauhdilla-aja...

 

Jan Finskas

pj Itsenäisyyspuolue Uudenmaan piiri ry.

Itsenäisyyspuolueen Euroopan parlamenttivaalien ehdokas 2014

http://ipu.fi/itsenaisyyspuolueen-eurovaaliohjelma-2014-2/

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän jarmonahkamaki kuva
Jarmo Nahkamäki

Kehitysavusta joutais miljardi vanhusten hoitoon.

Toimituksen poiminnat