Janerikfinskas Herättää keskustelua Suomen nykytilasta ja siitä mihin suuntaan maata pitäisi viedä.

EU:n ja euron synkkä varjo

  • Tarkoitus oli piilottaa hakaristit ja korvata ne tähdillä.
    Tarkoitus oli piilottaa hakaristit ja korvata ne tähdillä.
  • EU:n ja euron synkkä varjo
  • Natsien luonnos EU:sta Walther Flick
    Natsien luonnos EU:sta Walther Flick

Euroopan kansalaisilta on salattu monenlaista EU:hun ja euroon liittyvää ja monet tietävätkin paljon sellaista jota ei ole tarkoitettu kansalaisten tietoon. Salaisuuksia on ollut, koska kulissien takana ( EU:n johtoporukka ) asiaa on perusteltu sillä, että kansat alkaisivat kapinoimaan. Monelta on myös unohtunut EU:n aikaisempi nimi joka oli EY-Euroopan Yhteisö sen jäsenyyttä Suomikin aikoina haki ja vasta sen jälkeen nimi muutettiin Euroopan Unioniksi, joka viittaisi Euroopan Yhdysvaltoihin.  Mksi sitten näin ? Siitä syystä jotta ihmiset saataisiin uskomaan siihen kaikkeen hyvään mitä on luvattu EU:n ja euron myötä.

Viime vuosina on osoittautunut ettei asiat olekaan niin kuin on kerrottu ja uutta tietoa vuotaa jatkuvasti julkisuuteen.

"Euroopan unionin kansallissosialistista historiaa ja hiukan Bilderbergiä – neljä Paul Joseph Watsonin artikkelia, jotka on julkaistu PrisonPlanet.com-sivustossa 6.5.2009, 8.5.2009, 11.5.2009 ja 7.9.2011."

Suomentanut Olli Kingelin

(3.10.2011 Verkkomedia.org)

"Talousterroristit pyrkivät rakentamaan Euroopan yhdysvaltoja.

Euroglobalistit lisäävät talousterroriaan hyödyntämällä Euroopan velkakriisiä synnyttääkseen Euroopan yhdysvallat ja diktatorisen Euroopan taloushallinnon. Eurooppa-neuvoston ex-puheenjohtaja ( EU:n presidentti ) Herman van Rompuy ilmoitti, että hän voi astua ryhmän johtoon – suunnitelman, joka olevan peräisin natseilta. Natsit ideoimia ovat alun alkaen EU ja maanosanlaajuinen talousliitto.”

Ei ole siis ”hatusta vedetty” ajatus siitä mitä tapahtuu kun kansallisvaltiot ensin velkaannutetaan yksityisten liikepankkien kautta eli kun ennen valtiot hakivat rahoitusta valtiollisesta keskuspankista. Se tarkoitti sitä ettei velkaannuttu maan rajojen ulkopuolelle yksityisille kansainvälisille suurpankeille, jotka tosin saattavat toimia myös kyseisessä maassa.  Oman itsenäisen keskuspankin toiminta olisi edelleen parempi jokaiselle nykyiselle EU:n jäsenmaalle ja se tarkoittaa myös ettei euroa tai muuta siihen liittyvää tarvita.

Tällä on pyritty romuttamaan kokonaan itsenäiset kansallisvaltiot. Työ tällä kohtaa on vielä kesken ja menossa on vaihe jossa on tarkoitus lisätä integraatiota eli EU:n valtaa jäsenmaissa ja vähentää jäsenmaiden valta olemattomiin.  Myös kansalliset valtioliput on tarkoitus poistaa, sekä kansallishymnit tilalle tulisi EU:n tähtilippu ja EU.n hymni. Ei kiitos !

”EU-johtajat pelottelevat yhteisvaluutasta luopumista harkitsevia jäsenvaltioita varoittelemalla, että euron romahdus johtaisi poikkeustilaan tai jopa sisällissotaan.

"Ratkaisu" olisi eurokraattien mielestä, että heille annettaisiin vielä lisää valtaa, jotta he saisivat luoda yhteisen talouspolitiikan, jota jäsenvaltioiden olisi noudatettava rangaistuksen uhalla. Näin syntyisi yhteinen Euroopan taloushallinto.”

"Eurooppa-neuvoston puheenjohtaja Herman van Rompuy ilmoitti, että hän on valmis jatkamaan toisen kauden Euroopan unionin presidenttinä ja johtamaan unioni Euroopan yhdysvalloiksi", raportoi irlantilainen Independent.

"Van Rompuy sanoi, että haluaisi käydä 'kesken olevan velkakriisin kimppuun uusin valtuuksin, joilla hän perustaisi Brysseliin 'taloushallituksen'".

Daily Mailin mukaan Ison-Britannian pääministeri David Cameron sanoi, että "Britannian on annettava euroalueen maiden siirtyä kohti Euroopan yhdysvaltoja, joilla olisi yhteinen talouspolitiikka".

"Pääministeri myönsi, ettei ollut varma, olisiko Saksalla tai muillakaan mailla poliittista tahtoa estää yhteisvaluutan hajoaminen, mutta halusi kuitenkin antaa siihen mahdollisuuden – silläkin uhalla, että se edellyttäisi 'tiiviimpää integraatiota'".

Velkakriisin hyödyntäminen jäsenvaltioiden taloudellisen itsenäisyyden romuttamiseksi ja talouskeskuskomitean perustamiseksi ei ole pelkästään taloudellista terrorismia, se on suoraan vanhojen natsi-ideoiden toteuttamista.

Suunnitelmat, joilla toteutettaisiin Euroopan taloushallitus sillä varjolla, että vältettäisiin Kreikan mellakoiden tapainen tyytymättömyys, ovat käytännössä kopioita 1940-luvun natsien suunnitelmista, joilla he pyrkivät säilyttämään valtansa vielä toisen maailmansodan päättymisen jälkeenkin – perustamalla Euroopan unionin.

SS Obergruppenfuhrer Dr. Scheid antoi Saksan teollisuuspomoille käskyn perustaa ulkomaille viattomilta näyttäviä kulissiyrityksiä, joiden oli tarkoitus vallata markkinaosuuksia ja näin tehdä esityötä natsipuolueen uudelle tulemiselle.

Lebor kirjoittaa: "Kolmas valtakunta kärsi sotilaallisen tappion, mutta "demokraattisiksi kääntyneet" vaikutusvaltaiset natsihallinnon pankkiirit, virkamiehet ja teollisuuspamput olivat pian yhtä vaikutusvaltaisissa asemissa Länsi-Saksassa. Siellä heillä oli uusi päämäärä: Euroopan taloudellinen ja poliittinen integraatio."

Rikkaat natsien kanssa yhteistyössä olleet teollisuuden edustajat kuten Alfried Krupp ja Friedrich Flick alkoivat luoda uutta yleiseurooppalaista bisnesimperiumia eri yhtiöiden kuten Volkswagenin, BMW:n ja Siemensin turvin.

Historioitsija Michael Pinto-Duschinsky: "Euroopasta tuli toimintakulissi monelle kansallissosialisteja lähellä olleelle teollisuuspomolle, jotka tavoittelivat Saksan kansallisia etuja sodan jälkeen. Saksan ja muun Euroopan sodanjälkeinen taloudellinen jatkumo on silmiinpistävä. Jotkut natsiajan talousjohtajista muuttuivat Euroopan unionin rakentajiksi."

Pankkimies Hermann Abs liittyi natsien valtaannousun aikoihin Deutsche Bankin hallintoneuvostoon, ja hän oli myös I. G. Farbenin johtokunnan jäsen. I. G. Farben valmisti kuuluisaa hyönteismyrkkyä Zyklon B:tä, jota käytettiin keskitysleireillä ei-toivottujen henkilöiden kaasuttamiseen.

Adam Lebor: "Abs sai koordinoidakseen Marshall-jälleenrakennusavun, joka oli suunnattu Saksan tuotantolaitoksille. Vuoteen 1948 mennessä Abs käytännössä ohjasi Saksan taloudellista elvyttämistä."

Oleellisinta on, että Abs kuului myös Euroopan taloudellisen yhteistyön liittoon, joka perustettiin vuonna 1946. ELEC on elitistinen, yhteismarkkinoita tavoiteleva edunvalvontaryhmä, josta sodan jälkeen tuli Euroopan unionin edeltäjä."

Euroopan taloudellisen yhteistyön liitto ajoi Euroopan integraatiopolitiikkaa, jonka suuntaviivat olivat lähes identtisiä natsien suunnitelmiin nähden.”

Natsi-EU:lla on nykyvastineensa kanssa monia pelottavia samankaltaisuuksia. Itse asiassa ne liittyvät kiinteästi toisiinsa, ja EU:n juuret voidaan johtaa siitä, mitä natsit suunnittelivat.”

Rodney Atkinson luettelee kirjassaan Europe's Full Circle ("Euroopan ympyrä sulkeutuu") natsien hahmottelemaa Eurooppa-politiikkaa ja sen EU-vastineita.

 

Europäische Wirtshaftsgemeinschaft

European Economic Community (Euroopan talousyhteisö)

European Currency System

European Exchange Rate Mechanism (Euroopan valuuttakurssimekanismi)

Europabank (Berlin)

European Central Bank (Frankfurt) (Euroopan keskuspankki)

European Regional Principle

Committee of the Regions (Alueiden komitea)

Common Labour Policy

Social Chapter (Sosiaalinen peruskirja)

Economic and Trading Agreements

Single Market (Yhteismarkkinat) "

 

"Nuo kolme koneella kirjoitettua sivua muistuttavat, että nykyinen Euroopan liittovaltioon johtava kehitys on erottamattomasti samaa vyyhteä kuin SS:n ja Saksan teollisuuseliitin suunnitelmat Neljänneksi valtakunnaksi – joka ei siis olisi sotilaallinen vaan taloudellinen imperiumi."

EU:n ja yhteisvaluutan perusta laskettiin salaisissa Bilderberg-kokouksissa 1950-luvun puolivälissä. Vuotaneista Bilderberg-asiakirjoista nähdään, että Euroopan yhteismarkkinoiden ja -valuutan periaatteet ja tavoitteet muotoiltiin vuoden 1955 Bilderberg-kokouksessa. Bilderberg-ryhmän perustajiin kuului Alankomaiden prinssi Bernhard, joka oli entinen SS-upseeri.

EU:n ideologinen oppirakennelma juontaa kuitenkin jo 1940-luvulle, jolloin natsiekonomistit ja -akateemikot luonnostelivat Euroopan talousyhteisön. Kyseistä agendaa on ruvettu Euroopassa toteuttamaan tiiviisti heti sodan päätyttyä.”

 

Kuten yläpuolella olevasta tulee esille on eu:n hahmottelu tehty täysin natsien työnä.

 

Rodney Atkinson Europe's Full Circle/ Euroopan ympyrä sulkeutuu

Julkaistu 5.12.2012

https://

Julkaistu 28.7.2013

https://

This talk was given in 2013 In this talk Rodney gives us some interesting information about the Bilderbergers, who met in London in 2013 amid much media attention. Rodney's new book "AND INTO THE FIRE - FASCIST ELEMENTS IN POST WAR EUROPE AND THE DEVELOPMENT OF THE EUROPEAN UNION" will be published by GMBooks as an ebook on Amazon and other ebook platforms during July and August 2013. Because of the cover design it will not be available in Germany Austria and Switzerland. See: www.freenations.freeuk.com
The EU is based on the Nazi plans published in Berlin in 1942 " The EUwas founded and initially led by "former" Nazis and fascists, as was the Charlemagne prize awarded to TONY BLAIR, EDWARD HEATH, ROY JENKINS and others for their role in removing democratic sovereignty from the nation states of Europe"
RODNEY ATKINSON is a former adviser to Ministers and an internationally praised author of 6 books on political economy and the crisis caused by the European superstate. He has broadcast on radio and television in the UK, Germany, Poland, Yugoslavia, Austria and the USA, and his books have been sold in more than 50 countries.
www.freenations.freeuk.com Updated address for the AUDIO book: The address for Compuprint Publishing is now PO BOX 118, Bamburgh, NE66 9DX

Me tarvitsemme avointa keskustelua historian suurimmasta huijauksesta, joka Euroopassa on menossa ja se on Toisen Maailmansodan jatketta.

 

Jan Erik Finskas

Espoo

pj Itsenäisyyspuolue Uudenmaan piiri ry

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat