Janerikfinskas Herättää keskustelua Suomen nykytilasta ja siitä mihin suuntaan maata pitäisi viedä.

Arktiset EU-joukot ja NATO:n "Operaatio Atlanttinen Ratkaisu"

 • Kansa ei halua NATOA Suomeen !
  Kansa ei halua NATOA Suomeen !
 • Arktiset EU-joukot ja NATO:n "Operaatio Atlanttinen Ratkaisu"
 • Hän allekirjoitti isäntämaasopimuksen perustuslain vastaisesti !
  Hän allekirjoitti isäntämaasopimuksen perustuslain vastaisesti !
 • Upseereiden enemmistö on NATOA vastaan !
  Upseereiden enemmistö on NATOA vastaan !
 • Arktiset EU-joukot ja NATO:n "Operaatio Atlanttinen Ratkaisu"
 • USA on tuhonnot useita maita.
  USA on tuhonnot useita maita.
 • =Terroristijärjestö
  =Terroristijärjestö
 • Arktiset EU-joukot ja NATO:n "Operaatio Atlanttinen Ratkaisu"

Suomessa on menossa juuri väitetyn itsenäisyyden 100 -vuotta juhlinnan kanssa maan totaalinen tuhoaminen kaikilla osa-alueilla, terveydenhuollossa, kansalaisten perusoikeuksissa ym. Kuitenkin yksi asiasta vielä puuttuisikin SOTA !

Me olemme eläneet yli 70 rauhan vuotta ilman sellaista sotaa, jossa Suomi / suomalaiset olisivat suoraan sotineet. Jos ei lasketa mukaan typeriä NATO- johtoisia rauhanturvaoperaatioiksi väitettyjä keikkoja.

Eduskunta puolueet ovat mennen tullen kävelleet kansan yli jo moneen kertaan ja salanneet isoja totuuksia kuten USA:n kanssa tehty ISÄNTÄMAASOPIMUS = ANTAUTUMISSOPIMUS. Tästä sopimuksesta Itsenäisyyspuolue julkaisi ensimmäisenä suomennetun version.

Nyt puhutaan ex-pääministeri / kansanedustaja Matti Vanhasen suulla Arktisten EU - joukkojen perustamisesta. Tämän tarkoituksena on ilman muuta selvää niille jotka jo asiasta ovat tietoisia, hyökkäys Pohjois Venäjälle Suomen kautta. Ystäni Janus Putkonen toi asian osuvasti julki ....

"Elämme suomalaisen kansankusetuksen historiallista taitekohtaa.

Siis ikään kuin piinkova globalisti Vanhanen esittelisi uuden Lapin EU-armeijan omana ideanaan, ja tuosta noin? Nyt jälleen mediaherätystä sinne aktiivisen Venäjän-vastaisen militarisaation kohteena olevaan Euroopan pohjoiskolkkaan!

Suomen valtamedia on härskisti vaiennut, siis salannut suomalaisilta koko kuluneen kuukauden ajan aktiiviset EU-armeijan perustamistoimet, joista päätökset on tehty niin EU-parlamentissa kuin EU-komissiossakin - yhdessä NATO:n kanssa, tietenkin.

En ole nähnyt ainuttakaan valtamedian artikkelia suomeksi ja suomalaisille siitä mitä Venäjän vastaisille puskurialueille on tapahtumassa: EU-armeijan pian alkavat joukkojen keskitykset.

Saksa on uuden ja kesään 2017 mennessä perustettavan uuden EU-armeijan johtava taho eikä tarvitse miettiä mistä Murmanskin vastaiselle rajalle rautaa halutaan taas rahdata. Onhan tämä historiassa nähty miten Venäjän vastainen pohjoisrintama luodaan.

Globalistipelurin tavoin sota on rauhaa ja miehitetyn Suomen alueellinen ylikansallinen militarisaatio - siis hyökkäysvalmistelu - pelkkää hyväntahtoista "koulutusta"... Nuo saatanalliset säkeet, joita eliitin valtamedia suoltaa kansalaisten aivopesun jatkuessa."

 

Matti Vanhanen: EU voisi perustaa arktisen joukko-osaston

http://www.verkkouutiset.fi/politiikka/Matti%20Vanhanen%20arktinen%20jou...

 

Näistäkin asiaoista valtamedia vaikenee täysin, eikä YLE tietenkään uutisoi mitään vaikka sen pitäisi olla avoin ja riittumaton kansalaismedia ??

USA:lla on Euroopassa jo valmistelut pitkällä luoda sota Venäjää vastaan ja tästäkään ei kerrota kansalle. Meidän NATO hullu valtiojohto ei välitä kansanmielipiteestä vaan toimii oman pään mukaan entistä enemmän. Tämä on törmnäyskurssilla monessakin suhteessa jopa Suomen perustuslain kanssa.

 

"Olenko koskaan nähnyt Suomen valtamediassa uutisartikkelia, joka olisi kertonut suomalaisille NATO:n "Operaatio Atlanttisen Ratkaisun" olemassaolosta - sotavalmistelun alkamisesta, etenemisestä ja luonteesta sekä sisällöstä... - En ole.

Kerroimme tästä Venäjän vastaisesta lännen sotilaallisesta ryhtymisestä suomalaisille aikanaan vain Verkkomediassa. Tuoreeltaan ja sen jälkeen tasaisesti siitä raportoiden. On tosiasia, ettei yksikään Suomen poliitikoista tai valtamedioista ole ottanut "Atlanttista Ratkaisua" keskustelun aiheeksi, eikä koskaan.

Tämä NATO:n sotavalmistelu Venäjää vastaan käynnistettiin USA:n kongressin päätöksellä, Pentagonin esityksestä, marraskuussa 2014. NATO:n johdettavaksi operaatio siirrettiin hieman myöhemmin, tammikuussa 2015.

Kaikki alkoi julkisesti vain hieman sen jälkeen kun Suomen maanpetturit antoivat NATO-joukoille vapaat kädet hyökkäysvalmisteluihin alueellamme allekirjoittamalla Naton isäntämaasopimuksen.

Ennakkotieto nyt jo voimalla jyrisevästä operaatiosta oli varmasti tiedossa tuolloin, siis paria kuukautta aiemmin NATO:n Walesin huippukokouksessa - siksi siis allekirjoitettiin isäntämaasopimus.

- Muistatko kuinka Erkki Tuomioja puhui meteoriiteista ja luvattu eduskuntakäsittely jätettiin tekemättä? Miksiköhän?

On ollut jo vuosia selvää, että pahiten Suomea uhkaa juuri tämä sotilaallisen ryhtymisen operaatio - siis NATO, USA, lännen valtamedian vaikenemisen ja harhautuksen sotapropaganda sekä jatkuvasti kiihtyvät lännen sotavalmistelut."

Lainaus Janus Putkosen kommentista.

USA lähettää 3600 panssarivaunua Venäjää vastaan - NATO:n massiivinen joukkojen sijoittelu

NATO:n sotavalmistelut Venäjää vastaan ’Operaatio Atlanttisen Ratkaisun’ muodossa ovat käynnissä täydellä teholla. Saksasta saapuu 2000 panssarivaunua Itä-Eurooppaan ja 1600 yhdysvaltalaistankkia siirretään varastointitiloihin Hollantiin. Samaan aikaan NATO-maat lähettävät tuhansia sotilaita Venäjän rajoille.

Yhdysvaltain Euroopan armeijan mukaan 4000 sotilasta ja 2000 panssarivaunua saapuu Saksaan kolmella kuljetusaluksella ensi viikonloppuna. Bremerhavenista yhdysvaltalaisjoukot ja suuri määrä sotakalustoa kuljetetaan Puolaan ja muihin Keski- ja Itä-Euroopan maihin.

USA lähettää Venäjän rajoille neljännen jalkaväkidivisioonan kolmannen prikaatin. Kaiken kaikkiaan lähes 2500 kappaletta rahtia lähetetään Saksaan, jossa ne puretaan 6 - 8 tammikuuta. Materiaali ja miehistö jatkavat Puolaan rautateitse ja maantiekuljetuksina. Yhdysvaltojen massiivisen joukkojensijoituksen tulisi olla valmis 20. tammikuuta.

“Noin 900 sotakalustolla lastattua ajoneuvoa kuljetetaan rautateitse Bremerhavenista Puolaan. Myös 600 kappaletta rahtia kuljetetaan rautateitse Puolaan Bergen-Hohnen armeijan harjoitusalueelta. Miltei 40 ajoneuvoa kulkee maateitse Bremerhavenista Puolaan,” Saksan puolustusvoimien lehdistökeskus kertoi.

https://dnipress.com/fi/posts/usa-lahettaa-3600-panssarivaunua-venajaa-v...

Emme halua sotaa naapureitamme vastaan ja varsinkaan niin että vieraat joukot miehittää Suomen. Käyttäisivät meidän maata oikopolkuna naapuriamme vastaan.

 

 

Jan Erik Finskas

Espoo

pj Itsenäisyyspuolue Uudenmaan piiri ry

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän MikaRiik kuva
Mika Riikonen

Puolueiden nimet eivät aina kuvaa ollenkaan niiden todellista poliittista agendaa.

Tähän ryhmään kuuluvat kotoisen Itsenäisyyspuolueen lisäksi esimerkiksi Venäjän Liberaalidemokraattinen Puolue sekä muinoin Saksassa vaikuttanut Kansallissosialistinen Työväenpuolue.

Eli älkääpä antako nimen hämätä...

Käyttäjän Janerikfinskas kuva
Jan Finskas

Tässä tapauksessa olet ikävä kyllä väärässä. IPU seisoo sen takana mitä esittää. Se on ihan eri asia mitä, jokin muu puolue tai toisen maan puolue tekee.

Käyttäjän Janerikfinskas kuva
Jan Finskas

Meillä on Suomessa kaikki vanhat puolueet pettäneet kansaa useissa vaaleissa ja IPU ei ole pettänyt.

Käyttäjän hannumononen kuva
Hannu Mononen

Montako ruplaa tällaisesta blogista maksetaan?

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Onko tämä bloki sitä kybersodankäyntiä?

Käyttäjän AriPesonen1 kuva
Ari Pesonen

Onpa agitointi kunniassa, tuon rinnalla kyllä Stalinkin kalpenee. Huh-huh!

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Jos kukaan muu ei suosittele kirjoitusta, se on näköjään parasta tehdä itse. Kirjoituksessa oli niin paljon asiavirheitä, ettei sitä pysty edes kommentoimaan.

Oletko muuten tietoinen USA:n uuden presidentin aikeista? Sinun kirjoituksestasi saa sen käsityksen, että hän valmistelee hyökkäystä Venäjälle. Yleinen käsitys on kyllä päinvastainen, mutta saatat olla oikeassa. Kyllä Trumpin suhtautuminen Putiniin osoittaa selvästi, että hyökkäystä hän valmistelee. Ovelasti Trump vaan teeskentelee Putinin kaveruutta.

Nuo kuvat olivat kerrassaan hienoja, etenkin se, jossa USA tuhottuaan Ukrainan, kolkuttelee nyt Suomen ovea!

PS.
Ei USA Ukrainaa vielä onneksi kokonaan ole tuhonnut kun Venäjä on taistellut vastaan. Ehkä Venäjä tulisi Suomeakin auttamaan USA:n hyökkäystä vastaan ja mahdollisesti jopa ennakoi tämän apunsa.

Suosittelin kirjoitustasi erittäin hyvänä Naton kannatuksen lisääjänä. Kaikkien Naton vastustajien pitäisi tämä lukea!

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Vauv, kyllä Jan ja IPU ovat taas oikeassa.
Vanhana evakkona kannatan lämpimästi eu-joukkojen perustamista. Mutta tällä kertaa pitää varustautua kunnolla, ettei käy kuten talvisodassa. Lähdimme saksalaisten kanssa hyökkäämään koko itärajan suunnassa liian vähäisin voimin. Mainilan laukaukset kyllä onnistuivat hyvin, nehän ammuttiin Viipurista Pitkällä Bertalla. Hyökkääviä joukkoja Operaatio Antikristuksessa pitää olla vähintään 500 prikaatia sillä vihollisellahan on satoja prikaateja rajan takana valmiina hyökkäämään kohti Atlantia.

Hyökkäyksellä pitää vapauttaa ensiksi ryöstetty Karjala Rajajoelle asti, sitten loput karjalasta Ääniselle asti ja lopuksi Jäämeren suuntaan kohti suomalaisten asuttamaa Kuolaa.

Käyttäjän SeppoLavonen kuva
Seppo Lavonen

Jan Finskas: "IPU seisoo sen takana mitä esittää."

No ihan varmasti seisoo. Ja mikäpä on seistessä, kun takana on 140-miljoonaisen naapurivaltion totalitaarisen hallinnon vankkumaton tuki.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset