Janerikfinskas Herättää keskustelua Suomen nykytilasta ja siitä mihin suuntaan maata pitäisi viedä.

Totuus terrori iskuista

  • Totuus terrori iskuista
  • Totuus terrori iskuista
  • Totuus terrori iskuista

Eilen jälleen kerran terrori isku ja toisen kerran Britanniaan. Mistä on oikeasti kyse ? Kovaan ääneen krisoivista, jotkut huutaa "islamilainen terroristi tai terrorismi". Itse olen kuitenkin pitkään perehtyneenä aivan toisella kannalla uskonnot tulee sulkea pois pelistä. Voi olla yksittäinen iskijä niihin vetoaa.

Kyseessä on salainen organisaatio ( ISIS )

Kyse on organisaatiosta, joka on luota USA:n, NATO, Israelin, Turkin, Saudi-Arabian ja Qatarin, sekä EU:n toimesta. Asiaa on pidetty jatkuvasti visusti salassa. ISIS - järjestön ovat perustaneet juuri nuo maat, jotka kannattavat länsimaista siionismia sen tavaoitteena on saada eri maissa kansalaiset pelkäämään. Vanha keino on pelolla voidaan hallita kansaa ja kun hallitset kansoja niin hallitset maailmaa kokonaan.

Toki asiaa pahennetaan myös sillä, että koko ajan käydään uusia sotia Lähi -Idässä ja tarkoitus on suututtaa muslimit näin saadaan vastapuoli, jota vastaan valmistellaan kulissien takana yhä suurempia sotia. Niitä puolustellaan Länsimaisen demokratian turvaamisella.

Totuus kuitenkin on että Länsimaissa poliitikot ovat itse aihauttaneet luottamuksensa menetyksen, koska on toimittu salaa ja tehty täysin typeriä päätöksiä. Ne on salattu kansalaisilta, mutta kansalaisten silmät eri maissa esim. EU:n alueella ovat onneksi aukeamassa monessa asiassa ja totuuden esiintuomista vaaditaan jo laajasti mikä on täysin oikein.

Kuka sitten rahoittaa iskujen organisoimista ?

Niitä rahoittaa USA:n keskuspankki FED, IMF, Maailmanpankki, EKP - Euroopan keskuspankki, sekä YK on mukana koordinoimassa asiaa sisäisesti. Tällä tavoin rahoituksesta ei ole puutetta.

Johtaviin tiedotusvälineisiin yhteyttä pitää

Johtaviin tiedotusvälineisiin yhteyttä pitää USA, EU ja NATO, päämedia ovat mukana ja uutisointi on ohjattu tarkkaan mitään vaapaata mediaa ei ole. Näistä tunnetuimpia mainittakoon Reuters, BBC, Al Jazeera, CNN ja FOX.

Mitkä tiedustelujärjestöt ovat mukana ?

Tiedutelujärjestöillä on iso rooli ne vastaavat koulutuksesta, joka tapahtuu eripuolilla kuten Saudi-Arabiassa, Qatarissa ja Turkissa. Sieltä koulutetut terroristit tulevat EU:n alueelle normaalien turvapaikan hakijoiden joukkoon soluttautuneena näin ne näyttävät tuiki tavallisilta.

Median salaliitto: itsesensuuri tuhoaa tiedon, totuuden ja vapauden

https://vastavalkea.fi/2017/05/24/median-salaliitto-itsesensuuri-tuhoaa-...

 

Kyseinen toiminta on tuomittavaa kaikinpuolin ja väärää, eikä asiaan voi suhtautua Pääministeri Juha Sipilän sanoin keskitien ajattelulla.

Toiminnalla saadaan ensin kansalaiset pelkäämään ja toimimaan hätääntyneesti. Sen jälkiseuraamuksena voidaan kiristää kansalaisoikeuksia ilman, että kansalaiset nousee vastarintaan ja tulevat kadulle vaatimaan oikeuksiaan.

Toivon eri puolilla ihmisten laajempaa heräämistä ja ihan ensin ottamalla laput pois silmiltä ja seuraamaan asioita laajemmin, mutta myös kriittisemmin.

 

Kyseessä ei ole suoraan Itsenäisyyspuolueen mielipide vaan kyseessä on hankilökohtainen kannanotto.

 

Jan Erik Finskas

Espoo

( pj Ipu Uudenmaan piiri ry. )

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

Hyvä kirjoitus ja tulee tarpeeseen.

Tässä artikkelissa valotetaan nykyisen terrorismin taustahistoriaa noin 70 vuoden ajalta: Nykyaikainen poliittinen terrorismi on pitkälti Yhdysvaltain luomus

Käyttäjän RaunoKujala kuva
Rauno Kujala

Näinhän tuo on. On surullista ja demokratian halveksuntaa, että tästä ollaan hiljaa...ja ilmeisesti annetaan hiljainen hyväksyntä. Valtiollinen terrori ei ole mikään uusi tapa muokata yhteiskuntia. Tästähän on todisteita Naton salaisten yksiköiden harjoittamasta toiminnasta..Operaatio Gladio. Tämä nykyinen sotku Euroopassa ja totalitarismiin tähtäävä toiminta on suoraa valtioterrorin jatkoa Operaatio B:nä. Missä Upi, missä sotakorkeakoulu, missä tutkijat....? Niinpä...keisari on paljastunut ja viholliset ovat omat päättäjämme.

Käyttäjän MarkkuPerttula kuva
Markku Perttula

Näinhän se on. Englantikin alkaa olla puhdasverinen poliisivaltio. Drakonisine lakeineen ja rangaistuksineen.

Toimituksen poiminnat