Israelin sotilasmiehitys ja apartheid politiikka palestiinalaisia kohtaan

Monet ihmiset ovat nähneet vuosien varrella mitä kaikkea Israel on tehnyt palestiinalaisille laittomia pidätyksiä, lasten tappamisia, kiduttamista jne. törkeitä ihmisoikeusloukkauksia niille, joille koko alue lähes kokonaan kuuluu alunperin.

Sotilasmiehitys ja apartheid politiikka on tarkoittanut koko nykyisen Israelin olemassaolon ajan sitä, että palestiinalaisilta viedään kodit, talot tuhotaan puskutraktorilla, mahdollisten palestiinalaisten yrittäjien yritystilat tuhotaan ja heidät häädetään pois.

"Israel ylläpitää miehitetyillä alueilla palestiinalaisalueilla sotilasmiehityksen lisäksi apartheid – hallintoa. Israel kansainvälisen oikeuden vastaisesti de facto anastaa siirtokunnat Israelille".

Israelin / Palestiinan alueella ei ole menossa mikään tasaväkinen konflikti. Tilannetta voi kuvailla nykypäivän kolonialismiksi, jonka mahdollistaa sotilasmiehitys ja apartheid – politiikka.

Keskustelin kesäkuun alussa Helsingissä Maailma Kylässä – tapahtumassa Arabikansojen Ystävyys-seuran ry:n henkilöiden kanssa siitä kuinka silmitöntä tuhoaminen on ja vailla mitään ihmisoikeuksia. Itse myös kuuluun Arabikansojen  Ystävyys-seuraan.

Päätin laajemmin lähteä mukaan vastustamaan tällaista sortopolitiikkaa.

Varsinkin viime päivinä on noussut uutisissa esiin uusia sortotoimia, joilla on estetty palestiinalaisten pääsy Temppelivuorelle, joka on sekä juutalaisten, että muslimien pyhä paikka.

Jos asia kiinnostaa myös sinua niin lähde mukaan www.icahd.fi ,löytyy myös Facebookista ja Twitteristä.

Trumpin hallinto Israelille: Siirtokuntien rakentaminen ei edistä rauhaa

http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005072690.html

EU tukee epäsuorasti palestiinalaisalueiden miehitystä

"Israelin laiton sotilaallinen miehitys on jatkunut yli 46 vuotta, mutta EU on tyytynyt kohdistamaan pelkkiä hampaattomia varoituksia ja huolenosoituksia Israelin miehityspolitiikkaa kohtaan.

EU on Israelin suurin kauppakumppani. EU käy mittavaa kauppaa Israelin siirtokunnissa toimivien yhtiöiden ja Israelin sotarikoksiin osallistuvien aseyhtiöiden kanssa. EU:n tulisi lakkauttaa tämä epäsuora tuki toisen maailmansodan jälkeisen ajan pisimmälle edelleen jatkuvalle laittomalle sotilaalliselle miehitykselle."

Tämä tuo esiin sen seikan kuinka myös EU rikkoo ihmisoikeuksia ja kaupankäynti on pääasia Israelin kanssa ihmisoikeudet ja palestiinalaisten tilanne jää näin toisarvoiseksi. Tämä on hyvin surullista vaikka EU:ssa väitetään koko ajan sitä kuinka ihmisoikeuksia kunnioitetaan.

Tässä on painava syy miksi en kannata Suomen pysymistä EU:ssa ! Me voisimme rakentaa aivan toisenlaista politiikkaa myös kansainvälisellä tasolla.

http://www.maailma.net/nakokulmat/valkokangas-paljastaa-israelin-miehity…

Israel ja Palestiina – ikuinen konflikti?

https://www.rauhanpuolustajat.org/teemojamme/lahi-ita/

Valheet, joilla Israelin rikokset oikeutetaan

"Dokumentti alkaa Israelin perustajaisiin kuuluneen Ze’ev Jabotinskyn kuuluisalla lausahduksella, jossa hän myöntää, että Palestiinan vallanneet juutalaiset ovat ”siirtomaaorjuuttajia”. Israel ei ollut ”kansaton maa valtiottomalle kansalle”, vaan se oli palestiinalaisten maa, jonka juutalaiset ryöstivät väkivalloin lännen seuratessa sivusta.

Väkivalta ei rajoittunut vuosiin 1948–49, jolloin juutalaisvaltio virallisesti perustettiin. Filmi muistuttaa, että edellisessä palestiinalaisvastaisessa suuroperaatiossa, Gazan kansanmurhassa 2014, juutalaiset pudottivat lähes 20 000 tonnia räjähteitä Gazaan muutaman viikon aikana. Selkeästi suurin osa uhreista oli siviileitä; heihin lukeutui muun muassa 600 pientä lasta. Maksimoidakseen siviilien kärsimyksen sionistit tuhosivat esimerkiksi al-Wafan sairaalan, vaikka propagandan mukaan Israel taisteli ainoastaan ”terroristeja” vastaan.

Israelin mediasota –dokumentti aloittaakin kysymällä, miten on mahdollista, että kyselyiden mukaan armottomat siviilimurhat eivät vähentäneet lainkaan keskivertoamerikkalaisten tukea Israelille. Vaikka kuvat silvotuista lapsista ja palavista sairaaloista levisivät reaaliajassa verkossa, 57 % amerikkalaisista piti juutalaisvaltion toimia ”oikeutettuina”. Vain 34 % piti niitä selvästi epäoikeudenmukaisina.

Israel teurastaa palestiinalaisia monta kertaa enemmän kuin palestiinalaiset israelilaisia, mutta Amerikassa tilanteesta vallitsee täysin päinvastainen mielikuva.

Dokumentin mukaan syyllinen vääristyneisiin asenteisiin on valtamedia, joka on käytännössä pelkkä Israelin ulkoministeriön jatke. Niin kauan kuin media jatkaa juutalaisterrorismin hyssyttelyä, Palestiinan saama tuki tulee olemaan erittäin rajallista.

Filmissä haastatellaan lukuisia pohjoisamerikkalaisia professoreja, jotka ovat kaikki yhtä mieltä siitä, että valtamedia uutisoi Lähi-idän tapahtumista käytännössä aina Israelin näkökulmasta. Tutkimusten mukaan israelilaiset saavat mediassa moninkertaisesti ruutuaikaa palestiinalaisiin verrattuna.

Israelin ulkoministeriön lisäksi median toimintaa sanelevat esimerkiksi Yhdysvalloissa toimivat sionistiset lobbausjärjestöt, jotka ovat laatineet yksityiskohtaisia propagandaoppaita, joiden avulla Israelin veritekoja pyritään oikeuttamaan. Tulitukea antavat juutalaisille vaalirahoittajilleen uskolliset demokraatti- ja republikaanipoliitikot."

http://magneettimedia.com/valheet-joilla-israelin-rikokset-oikeutetaan/

Tämä ei edusta suoraan Itsenäisyyspuolueen tai Uudenmaan piirin kantaa.

 

Jan Finskas

( pj IPU Itsenäisyyspuolue Uudenmaan piiri ry )

 

 

Janerikfinskas
Itsenäisyyspuolue Espoo

Olen 50- vuotias espoolainen entinen yrittäjä,toisinajattelija,kansalaisaktivisti,sekä Itsenäisyyspuolueen Uudenmaan piirin puheenjohtaja.
Harrastan vapaa-aikana säännöllisesti kuntosali liikuntaa ja liikkuminen on elämäntapa.Pidän paljon myös eläimistä lähinnä kissoista ja koirista.
Politiikassa olen ollut yli 28 vuotta ja sinä aikana Suomi kovasti muuttunut ikävä kyllä huonompaan suuntaan. Olen halukas tekemään töitä sen eteen että tulevaisuudessa kansalaisten ääni kuulusi paremmin päätöksenteossa. Eriarvoistuminen on ongelma tällä hetkellä, mutta me pystymme muuttamaan asiat paremmaksi.
Suora demokratia on monessa asiassa hyvä pohja rakentaa uutta ja se sopii parhaiten meille suomalaisille. Suomeen pitää saada poliitikoista riippumaton Perustuslakituomioistuin ja sitovat kansanäänestysmalli Sveitsin tyyliin jolloin suurista linjoista kansalaiset voivat sanoa painavan sanan.
Itsenäisyyspuolue - on Suomen paras puolue

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu