Janerikfinskas Herättää keskustelua Suomen nykytilasta ja siitä mihin suuntaan maata pitäisi viedä.

Israelin sotilasmiehitys ja apartheid politiikka palestiinalaisia kohtaan

  • Israelin sotilasmiehitys ja apartheid politiikka palestiinalaisia kohtaan
  • Israelin sotilasmiehitys ja apartheid politiikka palestiinalaisia kohtaan
  • Israelin sotilasmiehitys ja apartheid politiikka palestiinalaisia kohtaan

Monet ihmiset ovat nähneet vuosien varrella mitä kaikkea Israel on tehnyt palestiinalaisille laittomia pidätyksiä, lasten tappamisia, kiduttamista jne. törkeitä ihmisoikeusloukkauksia niille, joille koko alue lähes kokonaan kuuluu alunperin.

Sotilasmiehitys ja apartheid politiikka on tarkoittanut koko nykyisen Israelin olemassaolon ajan sitä, että palestiinalaisilta viedään kodit, talot tuhotaan puskutraktorilla, mahdollisten palestiinalaisten yrittäjien yritystilat tuhotaan ja heidät häädetään pois.

"Israel ylläpitää miehitetyillä alueilla palestiinalaisalueilla sotilasmiehityksen lisäksi apartheid - hallintoa. Israel kansainvälisen oikeuden vastaisesti de facto anastaa siirtokunnat Israelille".

Israelin / Palestiinan alueella ei ole menossa mikään tasaväkinen konflikti. Tilannetta voi kuvailla nykypäivän kolonialismiksi, jonka mahdollistaa sotilasmiehitys ja apartheid - politiikka.

Keskustelin kesäkuun alussa Helsingissä Maailma Kylässä - tapahtumassa Arabikansojen Ystävyys-seuran ry:n henkilöiden kanssa siitä kuinka silmitöntä tuhoaminen on ja vailla mitään ihmisoikeuksia. Itse myös kuuluun Arabikansojen  Ystävyys-seuraan.

Päätin laajemmin lähteä mukaan vastustamaan tällaista sortopolitiikkaa.

Varsinkin viime päivinä on noussut uutisissa esiin uusia sortotoimia, joilla on estetty palestiinalaisten pääsy Temppelivuorelle, joka on sekä juutalaisten, että muslimien pyhä paikka.

Jos asia kiinnostaa myös sinua niin lähde mukaan www.icahd.fi ,löytyy myös Facebookista ja Twitteristä.

Trumpin hallinto Israelille: Siirtokuntien rakentaminen ei edistä rauhaa

http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005072690.html

EU tukee epäsuorasti palestiinalaisalueiden miehitystä

"Israelin laiton sotilaallinen miehitys on jatkunut yli 46 vuotta, mutta EU on tyytynyt kohdistamaan pelkkiä hampaattomia varoituksia ja huolenosoituksia Israelin miehityspolitiikkaa kohtaan.

EU on Israelin suurin kauppakumppani. EU käy mittavaa kauppaa Israelin siirtokunnissa toimivien yhtiöiden ja Israelin sotarikoksiin osallistuvien aseyhtiöiden kanssa. EU:n tulisi lakkauttaa tämä epäsuora tuki toisen maailmansodan jälkeisen ajan pisimmälle edelleen jatkuvalle laittomalle sotilaalliselle miehitykselle."

Tämä tuo esiin sen seikan kuinka myös EU rikkoo ihmisoikeuksia ja kaupankäynti on pääasia Israelin kanssa ihmisoikeudet ja palestiinalaisten tilanne jää näin toisarvoiseksi. Tämä on hyvin surullista vaikka EU:ssa väitetään koko ajan sitä kuinka ihmisoikeuksia kunnioitetaan.

Tässä on painava syy miksi en kannata Suomen pysymistä EU:ssa ! Me voisimme rakentaa aivan toisenlaista politiikkaa myös kansainvälisellä tasolla.

http://www.maailma.net/nakokulmat/valkokangas-paljastaa-israelin-miehity...

Israel ja Palestiina – ikuinen konflikti?

https://www.rauhanpuolustajat.org/teemojamme/lahi-ita/

Valheet, joilla Israelin rikokset oikeutetaan

"Dokumentti alkaa Israelin perustajaisiin kuuluneen Ze’ev Jabotinskyn kuuluisalla lausahduksella, jossa hän myöntää, että Palestiinan vallanneet juutalaiset ovat ”siirtomaaorjuuttajia”. Israel ei ollut ”kansaton maa valtiottomalle kansalle”, vaan se oli palestiinalaisten maa, jonka juutalaiset ryöstivät väkivalloin lännen seuratessa sivusta.

Väkivalta ei rajoittunut vuosiin 1948–49, jolloin juutalaisvaltio virallisesti perustettiin. Filmi muistuttaa, että edellisessä palestiinalaisvastaisessa suuroperaatiossa, Gazan kansanmurhassa 2014, juutalaiset pudottivat lähes 20 000 tonnia räjähteitä Gazaan muutaman viikon aikana. Selkeästi suurin osa uhreista oli siviileitä; heihin lukeutui muun muassa 600 pientä lasta. Maksimoidakseen siviilien kärsimyksen sionistit tuhosivat esimerkiksi al-Wafan sairaalan, vaikka propagandan mukaan Israel taisteli ainoastaan ”terroristeja” vastaan.

Israelin mediasota –dokumentti aloittaakin kysymällä, miten on mahdollista, että kyselyiden mukaan armottomat siviilimurhat eivät vähentäneet lainkaan keskivertoamerikkalaisten tukea Israelille. Vaikka kuvat silvotuista lapsista ja palavista sairaaloista levisivät reaaliajassa verkossa, 57 % amerikkalaisista piti juutalaisvaltion toimia ”oikeutettuina”. Vain 34 % piti niitä selvästi epäoikeudenmukaisina.

Israel teurastaa palestiinalaisia monta kertaa enemmän kuin palestiinalaiset israelilaisia, mutta Amerikassa tilanteesta vallitsee täysin päinvastainen mielikuva.

Dokumentin mukaan syyllinen vääristyneisiin asenteisiin on valtamedia, joka on käytännössä pelkkä Israelin ulkoministeriön jatke. Niin kauan kuin media jatkaa juutalaisterrorismin hyssyttelyä, Palestiinan saama tuki tulee olemaan erittäin rajallista.

Filmissä haastatellaan lukuisia pohjoisamerikkalaisia professoreja, jotka ovat kaikki yhtä mieltä siitä, että valtamedia uutisoi Lähi-idän tapahtumista käytännössä aina Israelin näkökulmasta. Tutkimusten mukaan israelilaiset saavat mediassa moninkertaisesti ruutuaikaa palestiinalaisiin verrattuna.

Israelin ulkoministeriön lisäksi median toimintaa sanelevat esimerkiksi Yhdysvalloissa toimivat sionistiset lobbausjärjestöt, jotka ovat laatineet yksityiskohtaisia propagandaoppaita, joiden avulla Israelin veritekoja pyritään oikeuttamaan. Tulitukea antavat juutalaisille vaalirahoittajilleen uskolliset demokraatti- ja republikaanipoliitikot."

http://magneettimedia.com/valheet-joilla-israelin-rikokset-oikeutetaan/

Tämä ei edusta suoraan Itsenäisyyspuolueen tai Uudenmaan piirin kantaa.

 

Jan Finskas

( pj IPU Itsenäisyyspuolue Uudenmaan piiri ry )

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (25 kommenttia)

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Et siis Itsenäisyyspuolueen johtohenkilönä ota kantaa, mutta otat kuitenkin. Itsenäisyyspuolue kärpäsenä seinällä näyttäytyy "venäjän itsenäisyyspuolueena". Itse asiassa Jasser Arafatin palestiinalaiset olivat aikoinaan tiukasti Neuvostoliiton narussa. Ja myöhemmin Arafat riemuitsi suuresti sitä, kun Irakin diktaattorin, Saddam Husseinin valloittaman Kuwaitin invaasio johti vastatoimenpiteisiin Irakia kohtaan, mikä antoi Husseinille syyn ampua venäläisiä skud ohjuksia Israeliin, mikä oli täysin osaton konfliktiin??

Menette edelleen Jon-paran viitoittamalla tiellä. Sääli.

Mika Sarivaara-Satta

Monikohan juutalainen olisi Israelissa viikon jälkeen hengissä, jos voimasuhteet olisivat toisin päin?

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen

"Monikohan juutalainen olisi Israelissa viikon jälkeen hengissä, jos voimasuhteet olisivat toisin päin?"
....................

Niin se Hitlerkin sanoi että "ellemme tuhoa juutalaisia he tuhoavat meidät".

Tällähän verukkeella on rasistista sortoa ja joukkomurhia perusteltu kautta aikain.

Käyttäjän ToniVoutilainen kuva
Toni Voutilainen

Jos EU lopettaisi kaupankäynnin maiden kanssa jotka rikkovat ihmisoikeuksia, niin kenen kanssa sitä kauppaa sitten enää voi käydä? Kiinan,USA:n,Venäjän,Turkin vai Saudien? Kaikki mainitut maat rikkovat törkeästi jatkuvasti ihmisoikeuksia. Saanen kysyä kenen kanssa sitä kauppaa sitten voi käydä?

Israelin toimet ovat varsin hirviömäisiä, mutta niin ovat teot vastapuolellakin. Jos Israelilla ei olisi liittolaisia, ydinaseita ja paremmat aseet, niin arabi valtiot olisivat vähintäänkin ajaneet jokaisen juutalaisen mereen.

Magneettimedia on aivan samaa tasoa MV-lehden kanssa, ainakin tässä asiassa lehden antisemitistiset jutut ovat varmaan hyvin tiedossa. Magneettimedia mainostaa vaikkapa seuraavassa linkissä Vastarintaliikkeen tarroja, onpa hieno media. http://magneettimedia.com/vastarintaliikkeen-tarra....

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen

"Israelin toimet ovat varsin hirviömäisiä, mutta niin ovat teot vastapuolellakin."
.....................

Ellet ole tietoinen niin tässä ovat vastakkain rikollinen miehittäjävaltio Israel ja miehitetty Palestiina.

Millä tavalla saa mielestäsi vastustaa 50-vuotta jatkunutta miehitystä niin, ettei se ole terrorismia?

Marko Parkkola

Lisäisin vielä, että minkä ihmisoikeuksien. Niitä julistuksia on ainakin kaksi kappaletta, joista toisessa lapsi syntyy islamiin, eikä tule siitä poistumaan koskaan. Jos siis noudatamme länsimaista ihmisoikeusjulistusta, emme tekisi kauppaa yhdenkään islamilaisen valtion kanssa.

Käyttäjän TimoKohvakka kuva
Timo Kohvakka

Kuulemmeko seuraavaksi kun itsenäisyysmies tuomitsee Suomen hirmuteot Talvisodassa?

Niko Sillanpää

Propagandaa alusta loppuun. Ei jatkoon.

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen

Sulla on aina niin vakuuttavat perustelut mielipiteillesi että annan sinulle papukaijan merkin :)

Niko Sillanpää

Näin kuluneen, kajahtaneen ja jo kauan sitten puhtaaksi valehteluksi osoitetun palestiinalaisarabinarratiivin toistaminen on paitsi noloa, niin valehtelemista. Toxic left-wing narrative.

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen Vastaus kommenttiin #11

Kun esität mielipiteen niin se pitää perustella jotta sille voi antaa mitään arvoa. Nythän tuot julki vain rasistisen kantasi ilman perusteluja.

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen Vastaus kommenttiin #11

"Toxic left-wing narrative."
.....................

Ja mitä tähän tulee niin myös oikeistolaiset kannattavat kansainvälisiä lakeja sekä vastustavat rasismia.

Marko Parkkola

Jo linkki rauhanpuolustajiin pitäisi riittää ymmärtämään mistä tässä taas on kyse :) Se on äärimmäisen noloa, että vaikka NL on luhistunut aikapäivää sitten, näitä menneisyyteen haihattelevia löytyy vieläkin.

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen

Minusta on aika huolestuttavaa että 50-vuotta jatkunut, kansainvälisen lain vastainen miehitys jonka tarkoituksena on riistää väkivalloin palestiinalaisten maat saa kannatusta niin paljon.

Näiden ihmisten oikeudenmukaisuuden taju lienee yhteydessä rasismiin aika vahvasti.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Kaiken muun liioittelevan höyryämisen päälle linkki Magneettimediaan...

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen

"Kaiken muun liioittelevan höyryämisen päälle linkki Magneettimediaan..."
...............

Kertoo paljon että rasistit puolustavat aatteitaan vain toisia solvaamalla kun muuta perusteita ei ole antaa.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Ei ole solvaamista pitää epäuskottavuuden merkkinä Magneettimediaan vetoamista. Etkö tiedä, millainen julkaisu se on? Julkaisija on saanut tuomion juutalaisvastaisen vihan levittämisestä. Se näköjään jatkuu yhä.

Onnetonta, että blogisti itseasiassa sai varsin hyvin sanottavansa sanottua ilman antisemitismiä, mutta kamppasi sitten itse itsensä linkittämällä tuon törkyjutun.

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen Vastaus kommenttiin #21

Lähteenä Magneettimedia:
"Tänään on kulunut 128 vuotta Adolf Hitlerin syntymästä. Hitlerin merkittävin kirjallinen perintö on hänen kaksiosainen Taisteluni-teos. Kirjan ensimmäisessä osassa Hitler kertoo muun muassa nuoruudestaan, yhteiskunnasta tekemistään havainnoista, poliittisen liikkeen strategioista, sodasta sekä ensimmäisistä puolueen julkisista kokouksista.

Hitlerin tekemät havainnot, huomiot, mielipiteet ja näkemykset ovat hämmästyttäviä ja mielenkiintoisia, ja ne puhuttelevat tänäkin päivänä lukijaa tekstin iästä huolimatta. Ei olekaan ihme, että Euroopan viholliset ovat tehneet kaikkensa teoksen sanojen vääristelyssä ja mustamaalaamisessa.
- - -
Haluammekin tuoda kansallissosialistista viestiä esiin uudella tavalla julkaisemalla Taisteluni-äänikirjan; haastamme kuuntelijoitamme kysymään itseltään, olisiko Adolf Hitlerin kuvailema kansallissosialistinen maailma ja yhteiskunta kunniallisempi, parempi ja vastuullisempi paikka meille, lapsillemme ja tuleville sukupolville. Taisteluni on monessa mielessä futuristinen teos – se ottaa kantaa ongelmiin, joista kärsimme nyt 100 vuotta myöhemmin!

Taisteluni on ensimmäinen Riimuradion julkaisema täyspitkä äänikirja. Toivomme, että te kuuntelijat annatte palautetta ja rakentavaa kritiikkiä mahdollisimman monipuolisesti, jotta voimme parantaa tarpeen mukaan laatua, kun teemme Taisteluni-teoksen toisesta osasta, Kansallissosialistisesta liikkeestä, äänikirjan. Tietysti myös toivomme, että levitätte ja mainostatte äänikirjaa mahdollisimman laajasti! Antoisia kuunteluhetkiä!"

Terveisin Kalevi Kämäräinen

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen Vastaus kommenttiin #21

Kaikki rasismi on tietysti yhtä tuomittavaa, itse en linkkejä lue.

Silmiinpistävää oli kuitenkin se, että sinua vaivaa enemmän joku rasistinen lähde kuin itse asia, eli Israelin vuosikymmeniä jatkunut rasistinen hallinto.

Sitä sinä et tuominnut.

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen Vastaus kommenttiin #23

Kritisoitu lähde on kyllä tarkasti ottaen antisemitistinen eikä rasistinen. Israelin toimintaa miehitysalueilla voi hyvinkin kritisoida asiaperustein, mutta Magneettimedian hyödyntäminen tässä suhteessa on kaukana niistä asiaperusteista.

Terveisin Kalevi Kämäräinen

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen Vastaus kommenttiin #24

Rasismia se antisemitismikin on. Ja on typerää käyttää rasistista lähdettä kun vastustaa rasismia.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen Vastaus kommenttiin #23

"... itse en linkkejä lue."
Tervetuloa puhelinverkkoon kytkettyjen atk- laitteiden ihmeelliseen maailmaan. Täällä Internetissä on tapana laittaa linkki, josta löytyy vaikkapa se dokumenttifilmi, josta on kertonut blogikirjoituksessaan. Ne linkit siis ikäänkuin kuuluvat hyvinkin oleellisesti asiaan.

Vesa Leinonen

Kenellä muulla, nyky päivän kansalla/valtiolla on samankaltainen tausta ja kultuuri historia?

Humanistit ovat usein pinnallisia mielenosoittajia.
4100 vuotta taakse päin ajassa, Aabrahamin ajoilta. Mitä Suomalaiset silloin kirjoitti? Mitä Euroopassa kirjoitettiin?

Mooseksen ajalla 3500 vuotta sitten. 3460 vuotta sitten, 10 käskyä, pohja ihmisen moraalisen ajattelun vastuulle, ja tajunan kehitykselle.

Israelilla on ollut paljon vihollisia kautta aikojen.
Itse Luoja otti kansa omaksi, ja antoi käskyt miten toimia Luojan vihollisille. Israel oli, ja on Luojan Pyhjä kansa.

Pyhä? mikä on "Pyhä"? Epäuskoisille ihmisille sellainen käsitys ei ole vielä päässyt itämään ajatuksissa.

Israelin historiassa on paljon tietoa ja kokemusta siitä mitä tarkoittaa olla Pyhä.

6 "Muistakaa, että olette Herralle, Jumalallenne, pyhitetty kansa. Herra, teidän Jumalanne, valitsi teidät maailman kaikkien kansojen joukosta omaksi kansakseen.

7 "Ei Herra siitä syystä mieltynyt teihin eikä valinnut teitä, että te olisitte kansana kaikkia muita kansoja suurempi -- olettehan kaikista kansoista pienin.

8 Herra rakasti teitä, ja pitääkseen esi-isillenne vannomansa valan hän vei teidät väkevällä kädellään pois Egyptistä, orjuuden maasta, ja lunasti teidät vapaiksi faraon, Egyptin kuninkaan, vallasta.

9 Tietäkää siis, että vain Herra, teidän Jumalanne, on Jumala. Häneen voi luottaa, hän pitää voimassa liittonsa. Tuhansien sukupolvien ajan hän on uskollinen niille, jotka rakastavat häntä ja pitävät hänen käskynsä,

10 mutta niille, jotka häntä uhmaavat ja vihaavat, hän kostaa tuhoamalla heidät. Hän kostaa viipymättä sille, joka häntä vihaa.

11 Pitäkää siis huoli siitä, että noudatatte lakia, niitä käskyjä ja säädöksiä, jotka minä teille nyt annan."

- 5 Mooses kirja. 7:6-11.

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen

Kun kerran hyväksyt oman uskontosi väkivallan niin kaiketi tasapuolisuuden nimissä hyväksyt myös ääri-muslimien uskonnollisen väkivallan?

Toimituksen poiminnat