Janerikfinskas Herättää keskustelua Suomen nykytilasta ja siitä mihin suuntaan maata pitäisi viedä.

Eduskunnan päättäjät vastuuseen huonosti hoidetusta maahanmuutosta !

 • Rajat kiinni osittain ja rajoille valvonta
  Rajat kiinni osittain ja rajoille valvonta
 • Aidot kansasta välittävät päättäjät eduskuntaan !
  Aidot kansasta välittävät päättäjät eduskuntaan !
 • Leipäjonoissa on monikansallista porukkaa .....
  Leipäjonoissa on monikansallista porukkaa .....
 • Craft tatuointi kuuluu näiden iskujentekijälle !
  Craft tatuointi kuuluu näiden iskujentekijälle !
 • Mistä ISIS muodostuu ?
  Mistä ISIS muodostuu ?

Itse en vihaa ihmisiä ja minulla on ystäviä monista eri kulttuureista ja se on arvokas rikkaus. Arvo jota ei saa rahalla ja jos saisi se olisi arvotonta ystävyyttä.

Raja pitää kuitenkin vetää johonkin ja se pitää vetää iskun tekijöihin oli ne ihan ketä tahansa tai mistä tahansa. Puolustuskyvyttömien kimppuun käyminen törkeä loukkaus, jota ei voi antaa anteeksi noin vaan. Siitä tulee aina seurauksia ja ne pitää olla kovia.

Nyt on tärkeintä huolehtia, että me seisoisimme kansalaisina toistemme tukena, koska päättäjistä eduskuntapuolueissa ei ole siihen.

ME EMME ALISTU, EMME ANTAUDU !

 

Meille tuli 2015 massiivinen ja organisoitu maahanmuutto aalto johon soluttautui mukaan ISIS terroristeja ja niitä jakautui ymäri EU:n alueen. Suomen länsirajalle saapuessa eduskuntapuolueiden päättäjät ottivat kaikki avosylin vastaan mikä oli virhe. Varoituksia oli annettu niiden turvapaikanhakijoiden joukosta, jotka olivat tulijoiden joukossa.

Toinen virhe oli se ettei kielteisen päätöksen saaneita ole palautettu ja he ovat saaneet painua pinna alle. Oli aikaa myös käsitellä päätökset perusteellisesti, mutta tämä laiminlyötiin ja Sipilän hallituksen päätöksellä tästä säästettiin. Miksi ? Yksi syy oli Persujen jatkuva asioiden käsittelyn vastustaminen.

 

Mistä muodostuu sitten uhat ?

Siitä kun ihmisiä on toivottomassa kierteessä työttömyyden tai muiden ongelmien kanssa niin lopulta tulee mitta täyteen. Maahanmuuttajina Suomeen tulleista osa radikalisoituu tämän tai muiden seikkojen seurauksena. Osa taas on ns.ISIS soluttautujia, mutta vain pieni osa. Työttömyys on minullekin tuttua niin tiedän mistä puhun siinä asiassa.

Meillä on myös leipäjonoissa monikansallista porukkaa myös entisiä maahanmuuttajia. Meillä on joka viikko yli 20 000 tuhatta ihmistä leipäjonoissa ja joukossa on myös täällä asuvia uus-suomalaisia.

Päättäjät ovat eduskunnassa olleet välinpitämättömiä myös leipäjonoissa seisovia kohtaan. Eliitti on enemmän lisännyt köyhyyttä ja kurjistumista Suomessa. Tässä suhteessa myös kantasuomalaisten pinna katkeaa hyvin pian.

 

Mistä ISIS muodostuu ?

Terrorismin oikeat kasvot ovat tässä he rahoittavat, kouluttavat ja organisoivat lähi-idästä palkattuja henkilöitä terroristi iskijöiksi.

ISIS = USA + CIA, ISRAEL + MOSSAD = kouluttavat, TURKKI, SAUDI-ARABIA ja QATAR rahoittaa. Myös NATO on organisoinnissa mukana, sekä rauhan lähettiläs EU.

Jokainen näistä herättää suurta inhoa !!

 

Kysymys Gladion syyllistymisestä terrorismiin

 

"Tekijöitä on muistakin terroristijärjestöistä kuten Al Qaida, Craft ja Operaatio Gladio nimissä tehtävät iskut. Mikä on Gladio ?

Paljastusten myötä alkoivat jatkotutkimukset, spekulaatiot ja salaliittoteoriat salaisten ryhmien tai niiden jäsenten mahdollisesta osallisuudesta terrorismiin.

Tuomitessaan Gladion vuonna 1990 Euroopan parlamentti totesi, että "tietyissä jäsenvaltioissa sotilaalliset salaiset palvelut (tai niiden kontrolloimattomat haarat) olivat sekaantuneet vakaviin terrorismi- ja rikostapauksiin, minkä eri juridiset selvitykset ovat osoittaneet". Parlamentti vaati perinpohjaista selvitystä näiden toimijoiden osallisuudesta "terrorismin ongelmaan Euroopassa". Italiassa, Sveitsissä ja Belgiassa kansalliset parlamentit ovat tutkineet salaisia armeijoita.

Kenties laajimmin aiheesta on kirjoittanut sveitsiläinen historioitsija Daniele Ganser, muun muassa kirjassaan Naton salaiset armeijat: operaatio Gladio ja terrorismi Länsi-Euroopassa. Kirjassaan Ganser muun muassa väittää, että vuonna 1967 tapahtuneen Kreikan sotilasvallankaappauksen tekivät Kreikan salaiseen armeijaan kuuluneet upseerit, ja katsoo eri maissa toimineiden salaisten armeijoiden syyllistyneen poliittisiin terroritekoihin pyrittäessä vasemmiston syyllistämiseen iskuista. Vaikka Ganser suhtautuu kriittisesti salaisiin armeijoihin ja näkee niiden toiminnan demokraattisissa maissa ongelmallisena, hän myöntää kirjansa lopulla asiakirjojen ja todistajalausuntojen osoittavan, että ”stay behind” -verkostojen luonti sinänsä oli ”järkevä varotoimi” Neuvostoliiton muodostamaa sotilaallista uhkaa vastaan. Neuvostoliiton mahdollisen miehityksen aikana verkostot olisivat vastarintatoiminnallaan näytelleet keskeistä osaa valloitettujen alueiden vapauttamisessa ja valaneet siviiliväestöön vastarintahenkeä."

https://fi.wikipedia.org/wiki/Operaatio_Gladio

 

"Puukottaja työskentelee Craftille palkasotilaana

Tuntematon silminnäkijä näki epäillyllä USA:n yksityisarmeija ent. Blackwater/nyk. Craft tatuoinnin ja nämä tatuoinnit löytyy vain heiltä, jotka on tuon yksikön erikoiskouluttamia ammattisotilaita. Mutta näitä kouluttaa myös lähi-idässä Israelin tiedustelupalvelu Mossad.

Näin ollen tämä Turun tapaus on inside job, eli sisäpiirin keikka ja tämä puukottaja sai ison verirahan jostain Wall Streetin sijoituspankista. Joten silloin tämä puukottaja vain totteli käskyä ja alkoi leikkaamaan suomalaisten kurkkuja ennalta sovitusti.

Seuraavaksi Sipilän hallinto tuo sitten konepistoolimiehet Helsinginkin kaduille luomaan tätä globalistien toivomaa kriisi tilaa/tietoisuutta.

Toinen hyvin merkillinen juttu on että miksi poliisi ampui pääepäiltyä vain jalkaan. Kun vuosi sitten Oulussa riehunut kirveellä kaksi suomalaismiestä murhannut Somali kuoli poliisin luoteihin.

Saksassa heilui myös mora muutama tunti sitten

Saksan, Dusseldorfissa heilui myös mora, jossa puukotettiin hengiltä 31-vuotias mies. Poliisi jahtaa nyt epäiltyä takaa.

Suursijoittaja George Soros on jo viimeiset pari vuotta looseissaan juonineet, että missä vaiheessa nämä jihadisti-operaatiot päästetään ns. tulille ja nyt näytti käyvän käsky kentällä.

Tämän entisen Blackwaterin (nyk. Craft) ammattitappajat toimivat vain palkkansa maksajien toimeksiannoista ja hirvittävintä tässä on se, että tämä Turun puukottaja ei ollutkaan mikään mielenterveydeltään seonnut muslmaami. Vaan hän on edelleen tämän yksityisen armeijan Craftin palveluksessa.

Wall Streetin rikolliset sijoituspankkiirit aikovat nyt lähi viikkoina näyttävästi ajaa poikkeustilan nopeutetulla aikataululla läpi Euroopassa.

Sillä Barcelona tuli eilen ja tänään Suomi... Sitten Saksassa heilui mora ja missä seuraavaksi ?

Kaiken tämän takana nämä vallan sekä murhanhimoiset globalistit toivovat että he saisivat meidät Eurooppalaiset ihmiset pelkäämään niin paljon, ettemme me enää uskaltaisi kävellä kadulla. Joten sen vuoksi kadulle tuodaan seuraavaksi myös Helsingin kaduille nämä jo muualla mm. Pariisin ja Barcelonan katukuvassa nähnyt konepistoolimiehet.

Eli tämä poliisivaltio muka sitten turvaa meidän kansalaisten asemaa. Vaikka tämän poliisivaltion militarisoinnin tarkoituksena on vain viedä meidän perustuslaillisia oikeuksia pois. Koska Sipilän hallinto runnoo nyt nopeutetulla aikataululla tämän kansalaisten perusoikeuksia riisuvan tiedustelulain, johon tämä Craftille työskennellyt veitsimies antoi oikeutuksen.

Suomen sisäministeriö silti esittää edelleen ettei heillä ole tietoa oliko tämä Turun välikohtas terroriteko vai ei.

Presidentti Sauli Niinistö sekä muu valtaeliitti taas aikoo jeesustella tästä Turun tapauksesta vielä useita viikkoja, jotta tämä eliitin toivoma maan sisäinen pelko pysyisi mahdollisimman kauan yllä.

Mutta koska nämä elitistit itse ovat satanisteja ja käyttävät aina tuota vastakkaista retoriikkaa, niin tämän takia he aina toistelevat näiden valtionterroritekojen aikana kuinka tuolle pelolle ei saisi antaa valtaa.

Vaikka he tarkoittavat juuri sitä päinvastaista, kuinka nämä eliitin psykopaatit toivoisivat kansalaisten pelkäävän yhä enemmän. Koska massiivisen pelon vallassa kansakuntia on paljon helpompi pitää ruodussa ja kurittaa lisää uusilla perusoikeuksia riisuvilla lakiuudistuksilla.

Pankkiirit hakivat Turun puukotuksella lisää muukalaisvihamielisyyttä sekä Suomen poikkeustilaa

Turun puukotuksen rahoittaneet pankkiirit hakivat tällä välikohtauksella ennen kaikkea lisääntyvää muukalaisin kohdistuvaa vihamielisyyttä Suomessa sekä lisäksi Suomeen tästä seuraavaa poikkeustilaa.

Mutta koska Suomi on tällä hetkellä näiden Craft yksityisarmeijoiden tappajien käsissä, niin se asettaa varsinkin KRP:lle puuttuvan palan. Koska KRP ei ole onnistunut karkoittamaan näitä lähi-idästä Suomeen 2015 maahanmuuttajien seassa tulleita ammattisotilaita sekä sotarikollisia. Tiedä vaikka tämä Turun sankari olisi yksi tästä 2015 syksyn lähi-idän jaostosta.

Mutta julkisuuteen saatetaan silti syöttää aivan valheellisia juttuja tästä tekijästä kertoen mm. että kuinka hän kärsi mielenterveydellisistä ongelmista tai oli saanut muka kielteisen turvapaikkapäätöksen. Mutta sitä ei kerrota että hän ei täällä Suomessa ollut kuin vain Craftin yksityisarmeijan mandaatilla ja hänellä oli täällä vain Turun operaatioon liittyvä murhapaikka.

Tämä tapaus on sen vuoksi erittäin poliittisesti arka, koska tämä Craft yhteys tullessaan julki saattaisi Suomen sekä USA:n ulkopoliittiset välit säröisiksi. Koska USA:n hallinto on sekaantunut käytännössä silloin Suomessa toteutetun poliittisen henkirikoksen toteutukseen. Vaikka tämä Craftin yksikkö toimii vain näiden lapsikauppaa, huumekauppaa sekä asekauppaa harjoittavien sijoituspankkien salaisena yksityisarmeijana. Mutta NATO:n salaiset maanalaiset verkostot kuuluva tähän samaan monikansallisten yhtiön armeijoiden rikollisten sarjaan."

http://nwohavaintojapromo.blogspot.fi/2017/08/blackwatercraft-erikoiskou...

 

Näitä ei siis mainita uutisissa, koska ne ovat arkaluontoista asiaa. Itse pyrin tuomaan kaiken esiin ja vetoan ettei niitä asiallisia maahanmuuttajia tai turvapaikanhakijoita vainota tai vihata.

Jos mieltä osoitetaan niin kannattaa suunnata se eduskunnan päättäjiä kohtaan, koska loppupeleissä kaikki eduskuntapuolueet ovat pettäneet kansalaiset ja jokainen näistä puolueistä on ollut hallituksessa.

Jatkossa lääke tähän maahanmuuttopolitiikan muutos, jossa mitään massamaahanmuutoa ei hyväksytä vaan vaan kiintiöryhmissä saapuvat ainoastaan silloin myös asiat voidaan käsitellä oikein.

Poliisi salailee Turun terrori-iskun yksityiskohtia - tiedotustilaisuus fiasko

Tiedotustilaisuudessa ei kerrottu mitään sellaista, joka ei olisi jo ollut yleisessä tiedossa.

http://beta.oikeamedia.com/o1-34449

 

Poliisi tutkii Turun iskua terroritekona - tekijä 18 vuotias Marokon kansalainen

Kansalaiset odottavat uutta paremmin informoivaa ja vähemmän kansalaisten omaa älyä loukkaavaa tiedotustilaisuutta tänään.

http://beta.oikeamedia.com/o1-34539

 

Elisiä alustavia uutisia.

Puukkoisku Turussa: Ainakin kuutta puukotettu, kaksi kuollut – Katso kuvat tapahtumapaikalta

http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/08/18/puukkoisku-turussa-ainakin...

 

 

Jan Erik Finskas

Espoo

( pj Ipu Uudenmaan piiri ry. )

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat