Janerikfinskas Herättää keskustelua Suomen nykytilasta ja siitä mihin suuntaan maata pitäisi viedä.

George Soros ja EU:n rahanpesu

 • EU ei hyväksy kansanvaltaa ja suoraa demokratiaa
  EU ei hyväksy kansanvaltaa ja suoraa demokratiaa
 • George Soros ja EU:n rahanpesu
 • George Soros ja EU:n rahanpesu
 • Suomen keltaliivit
  Suomen keltaliivit
 • Ranskan Keltaliivit
  Ranskan Keltaliivit
 • Natsi-Saksassa tämä EU:n yhteinen armeija suunniteltiin jo 40-luvulla
  Natsi-Saksassa tämä EU:n yhteinen armeija suunniteltiin jo 40-luvulla
 • George Soros
  George Soros

Olen ihmetellyt ensin parikin vuotta miksi Miljardööri ja suursijoittaja George Soros on huolissaan EU:n hajoamisesta ? No, nyt se paljastui mitä olen huhuina kuullut jo muutamia vuosia sitten. Soroksella on näppinsä pelissä ja pahemman kerran eli miljardööriksi ei titenkään tulla rehellisin keinoin se on ollut selvä ueista tapauksista ennenkin.

Tämä kyseinen mies ajoi omia etujaan EU:ssa ja säännöistä viis, ei säännöt häntä koske ja voi niitä EU:kin rikkoa. Toisin onkin sitten tavallisen EU -maiden kansalaisten, jossa "nakki napsahtaa" heti jos jäät kiinni näin toimii EU:n laajuinen petos ja rikollisverkosto.

"Euroopan ihmisten on herättävä, ennen kuin on liian myöhäistä", Soros jatkoi. 

"Jos he eivät herää, Euroopan union kaatuu samalla tavalla kuin Neuvostoliitto vuonna 1991".

Soros pelkää ihan kuollakseen EU:lle käyvän kuten Neuvostoliitolle 1991 ja niin tulee käymäänkin ennemmin tai myöhemmin ja kansalaisten tyytymättömyys siihen ettei EU huomioi heitä oikein, uusia EU-derektiiveja = lakeja tulee tämän tästä, mutta järjestään ne ovat kansalaisia rajoittavia ja luovat lisää byrokartiaa. Samaan aikaan pankeille ja rikkaimmille luodaan väyliä toimia helpommin on sanomattakin selvää ettei tällainen epäsuhta meno voi kauan jatkua.

Se tulee johtamaan kaaokseen ja olen tyytyväinen siihen kun EU:n sisällä kansalaiset ovat ehräämässä vastarintaan. He haluavat perusasioiden toimivuutta ja demokratiaa ja juuri demokratia on EU:n pahin vihollinen kuten myös siihen liittyvä kansavalta ja vielä EU:lle pahempi SUORA DEMOKRATIA, jota itsekin ajan.

Tätä samaa kuin itsekin ajan vaatii Ranskan Keltaliivit - liike ja Suomessakin liike on hyvin alulla ! Kansalaiset ovat eri maissa heräämässä ja vaativat hyvin samanlaisia oikeuksia kuin 90 -luvulla kun Berliinin muuri murtui ja loksi Neuvostoliitto hajosi. Nämä kansat/ kansalaiset haluavat toisenlaista politiikkaa, vapautta, veljeyttä ja tasa - arvoa, sitä oikeaa tasa -arvoa !

Soros taas haluaa herättää EU:n kannattajat ja globalistit. Miksi herää kysymys ? Vastaus on selvä hän haluaa käyttää jatkossakin EU:ta, mutta myös USA:ta ja sijoittaa EU:n alueen ja USA:n aseteollisuuteen.

Nyt kuitenkin vasta se pommi tuli esiin EU:n rahanpesu, johon on sotkeutunut Soros ja YK !

 

"Mihinkä ihmisten nyt pitäisi Soroksen mukaan herätä ? 

Tämän nukkemestarin poliittinen retoriikka (puhetaito) ei ole ihan yksinkertainen lähteä avaamaan laajemmin, koska kyseessä on sellainen mies, joka rahoittaa aina Suomen eduskunnan pikkuparlamenttia säätiöillään.


Sorosin mukaan nyt seuraava käännekohta tulee olemaan EU:n tulevat parlamenttivaalit toukokuussa, joissa Euroopan vastaiset voimat saattavat nauttia kilpailueduista, Soros varoittaa.

Mutta Soros jatkaa: "Ensimmäinen askel Euroopan sisäisiltä ja ulkoisilta vihollisilta puolustautumiseen on tunnistaa sen uhan suuruus, jota ne edustavat. Seuraava askel on herättää nukkuva Eurooppa-myönteinen enemmistö ja mobilisoida se puolustamaan arvoja, joille Euroopan unioni on perustettu". 

Eli nyt alkaa valkenemaan mistä Soros tässä oikein puhuu. Hän puhuu tästä EU:n tulevan yhteisen armeijan ja Venäjän välisestä sotakonfliktista, jota täytyy lähteä jo nyt hiljalleen synnyttämään.

Soros kun on yksi niitä miljardöörejä ja suursijoittajia, jotka rikastuvat mm. USA:n armeijan sodilla.

Hän sekä nuo muut rikolliset kolleegansa pankkiireina haluavat päästä käsiksi Venäjän luonnonvaroihin, mutta koska se ei kuitenkaan onnistu ilman sotaa. Joten tästä syystä tässä Euroopan union on kasaamassa hiljalleen tätä yhteistä armeijaa, jotta tuo konflikti Venäjän välillä päästäisiin aloittamaan sitten jossain vaiheessa. 

Natsi-Saksassa tämä EU:n yhteinen armeija suunniteltiin jo 40-luvulla, miksi juuri Saksan liittokansleri Angela Merkel on nyt luonnollisesti ollut tämän EU armeijan suurin puolestapuhuja.

Jokaisen joka on vähänkään puolihereilä jo, olisi jo nyt vihdoin syytä avata silmänsä ja nähdä tämä tosiasia, että olemme aivan samanlaisessa tilanteessa kuin 30- ja 40-luvulla Natsi-Saksan valtakaudella.

Vaikka Bryssel on EU:n pääkaupunki, niin todellisuudessa sen keskus on koko ajan ollut Saksassa.

Euroopan union on alusta saakka perustettu Saksan armeijan sotaretkeä varten Venäjälle, johon nyt he haluavat muiden EU-maiden apua. Joten tämän vuoksi EU on nyt perustamassa yhteiset sotajoukot."

 

EU:lle halutaan armeijaa vain puolustamaan rahanvaltaa, eikä estämään sotia. Angela Merkel valehtelee puhuessaan EU:n armeijan tärkeydestä.

 

"Angela Merkel: EU tarvitsee oman armeijan

Saksan liittokansleri Angela Merkel sanoi tiistaina Strasbourgissa EU-parlamentille pitämässään puheessaan, että Euroopan unioni tarvitsee oman armeijan. Euronewsin välittämän puheen voi katsoa jutun alta.

– On todella tärkeää, että työskentelemme sen vision puolesta, että jonain päivänä perustamme oikean ja todellisen Euroopan armeijan, Merkel sanoi europarlamentaarikoille."

 

George Soros on sijoittanut aseteollisuuteen miljoonia ja toinen kohde on yhdessä EU:n ja YK:n kanssa sovittu 2015 haittamaahanmuutto invaasio, jota Soros rahoitti EU:n kautta ja EU ei toiminut rehellisesti. EU pesi rahaa Sorokselle, joka tulee esiin alapuolella.

 

"EU:ta syytetään rahanpesusta joukkoinvaasion yhteydessä

Deutsch väittää eurooppalaismedioiden raportoineen jo aiemmin nähneensä tällaisia anonyymejä luottokortteja Bosniassa, Kroatiassa ja Serbiassa. Anonyymejä luottokortteja rahoitetaan ja hallitaan yhteistyössä juutalaisen monimiljardööri George Sorosin, Mastercardin, YK:n ja EU:n kanssa.

Deutsch painottaa, että EU:lla on hyvin tiukka rahanpesun ja terrorismin vastainen lainsäädäntö. Kellään ei tulisi olla anonyymiä luottokorttia; sellainen ei ole EU:n oman lainsäädännön mukaan sallittua. EU on kuitenkin rahoittanut jo viimeisen kahden vuoden ajan osittain itse pakolaisten anonyymejä pankki- ja luottokortteja, jotta he saisivat nopean alun uudelle elämälleen Euroopassa. Pakolaiset usein kiertävät Balkanin maiden kautta, käyttävät kortteja elämiseen, minkä jälkeen he jatkavat matkaansa pohjoiseen.

Deutsch ei ole vielä saanut selvitettyä, kuinka paljon rahaa EU on tunnistamattomille pakolaisille tällä tavalla kokonaisuudessaan lahjoittanut. Hänen mukaansa kyse on kuitenkin 40 miljardista forintista, joka vastaa lähemmäs miljardia euroa.

– Tämä on erittäin vakava skandaali, kommentoi Deutsch, joka vaatii asian selvittämistä erityisesti siksi, että toiminta rikkoo EU:n omia lakeja.

Deutsch kommentoi lisäksi alkaneensa europarlamentaarikkona toimiin asian selvittämiseksi EU-tasolla."

 

Lähteet:

Soros: "Jos ette herää, Euroopan union kaatuu samalla tavalla kuin Neuvostoliitto"

https://nwohavaintoja.blogspot.com/2019/02/soros-jos-ette-heraa-euroopan...

Angela Merkel: EU tarvitsee oman armeijan

https://www.verkkouutiset.fi/angela-merkel-eu-tarvitsee-oman-armeijan/

EU:ta syytetään rahanpesusta joukkoinvaasion yhteydessä

https://www.vastarinta.com/euta-syytetaan-rahanpesusta-joukkoinvaasion-y...

 

Jan Finskas

Espoo

IPU Itsenäisyyspuolue Uudenmaan piiri ry.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (17 kommenttia)

Käyttäjän MikaRiik kuva
Mika Riikonen

Liekö dosetti jäänyt täydeksi?

Käyttäjän SeppoLavonen kuva
Seppo Lavonen

Finskas: "Hän sekä nuo muut rikolliset kolleegansa pankkiireina haluavat päästä käsiksi Venäjän luonnonvaroihin, mutta koska se ei kuitenkaan onnistu ilman sotaa. Joten tästä syystä tässä Euroopan union on kasaamassa hiljalleen tätä yhteistä armeijaa, jotta tuo konflikti Venäjän välillä päästäisiin aloittamaan sitten jossain vaiheessa."

On näillä palstoilla harhaisiakin blogeja nähty, mutta harvemmin noin harhaisia.

Käyttäjän Janerikfinskas kuva
Jan Finskas

Ilmeisesti sinulta puuttuu lukutaito, ja et osaa lukea todisteitakaan. EU petos on menossa ja rahanpesu on monessa maassa rikos siitä tuomitaan ihan rivikansalaisia. Ilmeisesti teikälaisellä aukko tiedoissa ??

Hyökkäyksen suunnittelu Venäjälle ja vetää siihen Suomi mukaan on täyttä hulluutta. Kyllä Venäjä iskee lujaa takaisin ja ei sitä niin vaan vallata. Vain hullu suunnittelee tosissaan hyökkäystä itään.

Käyttäjän SeppoLavonen kuva
Seppo Lavonen

Finskas: "Ilmeisesti teikälaisellä aukko tiedoissa ??"

No ihan varmasti on tiedoissani aukkoja varsinkin koskien tuota EU:n armeijan suunnittelemaa valtaamishyökkäystä Venäjälle. Asia kiinnostaa kovasti, niin että kertoisitko ystävällisesti siitä lisää? Paheksutaan sitten yhdessä.

Käyttäjän RaunoKujala kuva
Rauno Kujala

Yllä olevat kommentit vain kertovat sen, että nämä Eu-nuoleskelijat eivät saata katsoa totuutta silmiin, niin rumahan se on. Jokainen, joka vähänkin tonkii Eu:n syntyhistoriaa, huomaa hyvin helposti, että neljättä valtakuntaahan tässä Eu:ssa alunperinkin oltiin rakentamassa entisten natsien avulla. Turhaanhan Eu:ta ei eurostoliitoksi haukuta, totalitarismia..ei mitään muuta. Hyvä muistaa, sitähän markkinoitiin rauhan projektina. Eiköhän tämä projekti ole oikean naamansa näyttänyt jokapuolella. Soroksen kaltaiset mädättäjät ovat näitä tiennäyttäjiä rahoituksen eli lahjonnan lisäksi.

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen

Rauno kujalla :D taas kerran ...

Varsinaisia foliohattuja Finskas ja Kujala :D

Käyttäjän Janerikfinskas kuva
Jan Finskas

Et siis osaa lukea dokumentteja ?? Koulun penkille vaan uudestaan !

Käyttäjän pasikarhunen9 kuva
Pasi Karhunen Vastaus kommenttiin #7

On hieman vaikea lukea sellaisia "dokumentteja" joita ei ole olemassa. Blogikirjoituksessasi ja linkeissä ei ole mitään dokumentteja, vain pari uutista ja loput pelkkiä salaliittoteorioita.

Käyttäjän RaunoKujala kuva
Rauno Kujala

Laitetaas vartavasten Pekalle ja muillekin Eu:n syntyhistoriaa natsien toimesta. On se kyllä uskomatonta, että tuonikäinen ei osaa itse nettiä käyttää.

http://www.eu-facts.org/en/background/dark_roots_e...

Käyttäjän pasikarhunen9 kuva
Pasi Karhunen Vastaus kommenttiin #13

Heh, kukas muukaan se on tuon "EU Facts" -sivuston takana kuin Dr. Matthias Rath, tuo luontaistuote- ja vitamiinikauppias, joka lupaa mömmöjensä parantavan diabeteksen, sepelvaltimotaudin, syövän ja Aidsin. Ou jee.

Käyttäjän RaunoKujala kuva
Rauno Kujala Vastaus kommenttiin #14

...ja sekö tekee Eu:n historiasta valetta ?? Älä ammu viestintuojaa, keskity sanomaan.

Käyttäjän hexu980 kuva
Heikki Aukee Vastaus kommenttiin #15

Paskanpuhumisella voi tienata, ajattelee moni. Ei tarvita muuta motiivia.

Käyttäjän pasikarhunen9 kuva
Pasi Karhunen Vastaus kommenttiin #15

EU:n historia on faktaa, se miten Matthias Rath sitä tulkitsee ja värittää on valetta. Rathin ja hänen salaliittoteorioidensa uskottavuus on täysi nolla. Hyvä esimerkki siitä on linkittämäsi The Dark Roots of the “Brussels EU” "dokumentin" ensimmäinen kappale.

Tri. Rath on sen mukaan saanut "Relay of Life" -tunnustuksen jonka ovat myöntäneet Auschwitzin keskitysleiriltä selviytyneet. Tuo Relay of Life -järjestö on kuitenkin Rathin itsensä luomus, sen kotisivuilla kerrotaan että "The campaign is coordinated by the Dr. Rath Health Foundation, a non-profit organization." Ja kun klikkaa contact eli yhteystiedot niin päätyy Dr. Rath Health Foundation -sivustolle. Eli Rath on myöntänyt kyseisen tunnustuksen itselleen! Jep jep.

Se on totta että IG Farben oli keskeinen osa natsien sotateollisuutta, mutta se pilkottiin ja sen toiminta loppui 1952. Ja sekin on totta että sodan jälkeen liittoutuneet halusivat Saksasta liittolaisen kommunistisia maita vastaan kun USA:n ja NL:n suhteet viilenivät. Loppu onkin sitten vilkkaan mielikuvituksen tuotetta. Väite siitä että Saksa haluaisi perustaa EU:lle oman armeijan että voisi hyökätä Venäjälle on absurdiudessaan suorastaan hilpeä.

Muutenkin Rathin touhut ja bisnekset haisevat "taivaaseen asti", mitään näyttöä ei ole olemassa kauppaamiensa tuotteiden, joiden pitäisi parantaa sairaudet syövästä aidsiin, tehosta. Eli huijari mikä koijari.

Käyttäjän Lumedemokratia kuva
Esa Heikkinen

Täysin käsittämätön skenaario. Onnea valitsemallasi tiellä.

Käyttäjän Janerikfinskas kuva
Jan Finskas

Ei tuossa mitään skenaarioita ole vaan tosi asiaa. Olet siis yksi lukutaidoton lisää.

Käyttäjän hexu980 kuva
Heikki Aukee

Hyvin kirjoitettu selvitys blogistin harhaluuloista taikka -käsityksistä. Ilmaisu on vuolasta ja selkeää. Rakenteellisesti moitteeton, joskin hieman loikkiva tyyli.

Mitä tulee Sorosin esittämiin huoliin, ne taidetaan yleisen älämön syntyessä jättää huomiotta. Mielestäni niissä on paljonkin käsiteltävää.

Blogistin ansioksi voi sanoa tosiasioiden tietämyksen kohdallaan olon, mutta niihin liittyvä tulkinta on kuin Pietarin trollitehtaan synnyttämää. Neuvostoliiton hajoamisesta siellä varmasti on tietoa käytössä paljon. Sen sijaan EU:ssa samoihin yhtymäkohtiin (vaaroihin) ei osata kiinnittää tarpeeksi huomiota. Lännessä ei eletty sitä todellisuutta, missä idässä elettiin ja miksi vallitseva järjestelmä menetti kansalaisten tuen. Ei tiedetä mistä ihmisten tyytymättömyys syntyi. On hyvin kapea tulkinta, että kyse oli vain talouden romahduksen seurausta.

Itä-Euroopan maiden liittyessä Euroopan unioniin, ei havaittu niissä yhteiskunnallisten rakenteiden olleen täysin puutteellinen. Ei ymmärretty kansalaisten tietämättömyyttä mitä demokratia syvällisesti tarkoittaa ja mitä se on. Ei kyetty luomaan liittyneisiin maihin todellista kansallisista lähtökohdista syntyvää kansalaisyhteiskuntaa. EU pyrki sitä synnyttämään, mutta läntiset suuret kansainvälisesti toimivien ulkomaisten järjestöjen (Greenpeace, WWF, jne.) toiminta ei korvaa aitoa kansalaisyhteiskuntaa.

Euroopan unionissa toiminta on historiallisista syistä jäsenmaiden välistä toimintaa. Havaitsematta jää tarve luoda EU:n ja kansalaisten välinen liima, millä jäsenmaiden kansalaiset saadaan tukemaan uutta ylikansallista yhteiskunnallista rakennetta. Pitää muistaa, että EU on kaikesta huolimatta keinotekoinen yhteiskunnallinen toimija, eikä suinkaan kansalaisten tarpeesta syntynyt. Euroopan unionin ja jäsenmaiden kansalaisten (eu-kansalaisten) välinen liima on lähes olematon.

On hyvin korkea riski sille, että jos EU:n ja jäsenmaiden kansalaisten välinen yhteys ei muodostu todelliseksi, EU hajoaa omissa tulevissa ongelmissaan. EU:n ulkopuoliset toimijat pyrkivät hajoamiskehitystä tukemaan omalla toiminnallaan. Ne osaavat toimia kansalaisyhteiskunnan tasolla, kuten tukemalla EU:ta vastustavia puolueita. Esimerkiksi suomalaiset ovat eläneet EU-aikaa vasta 25 vuotta. Henkinen kasvu on hitaampaa kuin ymmärretään. Suomessa sentään ymmärrettiin liityttäessä mitä markkinatalous ja demokratia tarkoittaa, mutta kaikissa maissa niitä ei ole sisäistetty vieläkään.

Käyttäjän RaunoKujala kuva
Rauno Kujala

Riskistä puheenollen, eihän se riski ole jo toteutunut. Eu on jo kuopattu, jotku vaan ei vielä näköjään sitä ymmärrä näin tapahtuneen.
Ei, Suomessa ei ymmärretty mitä demokratia on, koska tulos -94 oli positiivinen. Nyt se ymmärretään ja olen varma, että kansanäänestys toistettaessa, tulos olisi Fixit.

Toimituksen poiminnat